eindejaarstentoonstelling toegepaste grafiek @Collectiv National

Vorige week opende onze eindejaarstentoonstelling toegepaste grafiek (van de academie van Berchem) feestelijk in galerij Collectiv National, Nationalestraat 160 (aan het Tropisch Instituut).
De werken van vier van mijn medestudenten en mezelf zijn nog heel juni te bezichtigen op woensdag en zaterdag van 14u tot 18u.

photo

Mijn eindwerk gaat over volksverhalen. Ik illustreerde twee volksverhalen die mijn vader heeft uitgeschreven: ‘Vong Phu’ en ‘De geur van vis’.
Ik ben ondertussen afgestudeerd, maar de samenwerking tussen vader en dochter is nog niet ten einde. Binnenkort volgt er meer nieuws over het volgende verhaal.

Met dank aan mijn vader, Paul Catteeuw, aan mijn leerkracht, Vera Bohnen en aan iedereen die mij van veraf of dichtbij gesteund heeft gedurende de voorbije vijf jaar.

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Kris en Stefaan Top
June 19, 2014 at 7:40 am

Knap! Zo vader, zo dochter! Allebei even energiek en met een brede waaier van talenten en gaven. Het zijn niet alleen originele, maar ook ‘bezielde’ ontwerpen. Dat maakt het zo mooi!

Jaane
June 19, 2014 at 8:12 am

Dankjewel voor deze mooie woorden, Stefaan en Kris!

Carl Soens
July 5, 2014 at 10:32 am

We waren met vakantie toen we het nieuws over de tentoonstelling vernamen … hadden anders graag een bezoekje gebracht. Laat gerust weten als je nog eens tentoonstelt !